Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Badmintonsters Muskens en Piek winnen ook tweede partij

Badmintonsters Muskens en Piek winnen ook tweede partij

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - De Nederlandse badmintonsters Eefje Muskens en Selena Piek hebben vrijdag ook hun tweede groepswedstrijd gewonnen op de Olympische Spelen in Rio. Het Gelderse koppel, elfde op de wereldranglijst van het dubbelspel, versloeg Jwala Gutta en Ashwini Ponnappa uit India in drie games en is zo al zeker van een plek in de kwartfinales..

Deel dit artikel op social media

Muskens (27) en Piek (24) vochten een verbeten duel uit met de Indiase tegenstanders. Ze wonnen de eerste game met 21-16, maar verloren de tweede met 21-16.

Gutta en Ponnappa hadden in de derde game nog even de overhand, maar het Nederlandse duo kende een sterke finish en pakte de beslissende game met 21-17.

De winnaars van het zilver op de EK spelen zaterdag nog tegen Misaki Matsutomo en Ayaka Takahashi, de Japanse nummers één van de wereldranglijst. Die wedstrijd gaat om de groepswinst, want ook het Japanse koppel won zijn eerste twee groepswedstrijden

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!