Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Annemiek van Vleuten en Van den Hoogenband bij Studio TeamNL

Annemiek van Vleuten en Van den Hoogenband bij Studio TeamNL

Rio 2016

Cheer!

Vandaag in Studio TeamNL: wielrenster Annemiek van Vleuten over haar val tijdens de wegwedstrijd, Pieter van den Hoogenband over de prestaties van de zwemmers en NOC*NSF-voorzitter Gerard Dielessen over het kort geding van Yuri van Gelder. 

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!