Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Annan: beste wedstrijd van het toernooi

Annan: beste wedstrijd van het toernooi

Coaching Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - Alyson Annan kreeg na de moeizaam gewonnen halve finale op de Olympische Spelen tegen Duitsland veel kritiek. De bondscoach van de Nederlandse hockeysters kreeg een black-out en dacht, terwijl de speeltijd er al op zat, dat er nog een kwart te spelen was. Twee dagen later zag Annan haar team in de eindstrijd tegen Groot-Brittannië opnieuw gelijkspelen.

Deel dit artikel op social media

Dit keer werden de shoot-outs verloren. Het zilver maakte haar niet minder trots. "We hebben onze beste wedstrijd van het toernooi gespeeld. Ik ben echt trots op de manier waarop we hockeyden. We waren echt dominant en speelden als een team. We hadden het wel af moeten maken, ik sta hier met een klotegevoel'', aldus Annan, wiens contract tot en met de Olympische Spelen liep. "Ik verbind hier nu nog geen consequenties aan, ik ben nu vooral teleurgesteld.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marloes, Eva, Maartje, Maria, Kitty, Alyson, Laurien, Ellen, Carlien, Lidewij, Naomi, Caia, Kelly, Joyce, Xan, Willemijn en Margot aan!