Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Anicka van Emden opgehaald met TeamNL Medailletaxi

Anicka van Emden opgehaald met TeamNL Medailletaxi

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Judoka Anicka van Emden is na de winst van de bronzen medaille op de Olympische Spelen opgehaald met de TeamNL Medailletaxi. In gezelschap van Viggo Waas en Peter Heerschop reed ze naar het Holland Heineken House om te worden gehuldigd.

Deel dit artikel op social media

.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anicka aan!