Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vivienne van den Assem ambassadrice Olympic Experience Den Haag

Vivienne van den Assem ambassadrice Olympic Experience Den Haag

Olympic Experience

Cheer!

DEN HAAG - De Olympic Experience Den Haag krijgt deze zomer naast ambassadeur en gastheer Mark Huizinga ook een ambassadrice en gastvrouw: Vivienne van den Assem. De presentatrice en actrice verheugt zich op twee weken sportbeleving op het sportstrand van Den Haag. ‘Ik kijk er naar uit om met heel veel sportfans de Olympische Spelen op een bijzondere manier in Nederland te beleven.’ 

Deel dit artikel op social media

Tijdens de Olympische Spelen verandert het sportstrand van Den Haag van 6 tot en met 21 augustus in een Olympisch Rio waar sportfans in een ultieme sportomgeving kunnen sporten, sport kijken en sport beleven. Het is de officiële thuisbasis van TeamNL. Bezoekers kunnen er op levensgrote schermen live wedstrijden kijken en TeamNL aanmoedigen. Samen met maar liefst 30 sportbonden worden op het terrein van 40.000 m2 activiteiten georganiseerd waar jong en oud zelf uiteenlopende sporten kunnen beoefenen. Winnaars van Olympische medailles bij vorige Spelen komen langs en elke dag is er volop entertainment met onder andere liveoptredens van grote Nederlandse artiesten.

Van den Assem heeft zelf een groot sporthart. Ze is onder meer bekend van het populaire tv-programma Zappsport, waar ze met veel sporten en sportbonden in aanraking kwam. ‘Dankzij de drie jaar bij Zappsport heb ik diverse sporten leren kennen, zelf uitgeprobeerd en veel topsporters ontmoet.’

De bekende presentatrice leerde onder meer de fijne kneepjes van sporten als rugby, BMX, zwemmen en beachvolleybal. ‘Het is natuurlijk ontzettend leuk dat we straks op het strand ook met al die Olympische sporten kunnen kennismaken en met elkaar kunnen sporten. Daarnaast is het gaaf dat we onze sporters in Rio aanmoedigen en via live-verbindingen in actie kunnen zien.’

Van den Assem vormt samen met oud-topjudoka en Olympisch kampioen Mark Huizinga een duo op de Olympic Experience. ‘Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken. Ik ken Mark van eerdere programma’s. Hij weet veel van sport. Mark zal natuurlijk ook wat clinics in judo voor zijn rekening nemen. Ik ga nu ook maar eens bekijken waar ik zelf actief aan mee kan doen.’

De ticketverkoop voor de Olympic Experience is al in volle gang. Kaarten zijn te koop via www.olympicexperience.nl. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram via #olympicexperience

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!