Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verstappen besluit vrije trainingen met zesde tijd in Hockenheim

Verstappen besluit vrije trainingen met zesde tijd in Hockenheim

Cheer!

HOCKENHEIM - Max Verstappen heeft zaterdag de zesde tijd gereden in de derde en laatste vrije training voor de Grand Prix van Duitsland.

Deel dit artikel op social media

Net als in de eerste twee vrije trainingen was Nico Rosberg met zijn Mercedes de snelste in Hockenheim.

Met een tijd van 1.16,182 was Verstappen zaterdag weer een stuk sneller dan vrijdag, toen hij in de ochtendsessie de vijfde tijd neerzette met 1.16,927 en 's middags de op drie na snelste ronde klokte in 1.16,456.

Halverwege bezette de jongeling de derde tijd, maar vlak daarna moest hij de pitstraat in vanwege problemen met zijn accu. Verstappen reed in totaal 23 ronden. Alleen Valtteri Bottas, Felipe Nasr en Pascal Wehrlein reden er meer dan de Nederlander.

De Australiër Daniel Ricciardo noteerde met 1.15,837 een scherpere tijd dan zijn 18-jarige teamgenoot bij Red Bull en hoefde alleen voorrang te verlenen aan Rosberg (1.15,738) en Lewis Hamilton (1.15,795).

Zaterdagmiddag om 14.00 uur wordt de kwalificatie gereden op de Hockenheimring. Zondag volgt op datzelfde tijdstip de race om de Grand Prix van Duitsland.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!