Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Breggen derde bij tweede ritzege Stevens in Giro Rosa

Van der Breggen derde bij tweede ritzege Stevens in Giro Rosa

RoadToRio

Cheer!

Evelyn Stevens heeft de zesde etappe in de Giro Rosa gewonnen. De Amerikaanse bleef in de 118 km lange bergrit van Andora naar Madonna della Guardia haar landgenote Megan Guarnier en Anna van der Breggen voor.

Deel dit artikel op social media

Al op de eerste beklimming ging Stevens samen met Mara Abbott en Kasia Niewiadoma in de aanval. Een groep van acht rensters, onder wie Van der Breggen en regerend wereldkampioene Lizzie Armitstead, sloot na een lange achtervolging aan. 

Tijdens de slotklim probeerden diverse rensters vergeefs uit de kopgroep weg te komen, waarna niemand een antwoord had op de demarrage van Stevens. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anna aan!