Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Springruiters derde bij Nations Cup Falsterbo

Springruiters derde bij Nations Cup Falsterbo

RoadToRio

Cheer!

De Nederlandse springruiters zijn in Falsterbo bij de zesde wedstrijd om de Nations Cup derde geworden en hebben de koppositie in de landencompetitie behouden.

Deel dit artikel op social media

Jeroen Dubbeldam (Zenith), Jur Vrieling (Glasgow), Wout Jan van de Schans (Aquila) en Gerco Schröder (London) stonden na twee omlopen op acht strafpunten. Alleen Zwitserland (0) en Zweden (4) deden het beter. Dankzij dit resultaat is Oranje al zeker van de finale in september. 

Vice-olympisch kampioen Schröder maakte met London z'n rentree. "Hij sprong weer ouderwets goed. Heerlijk gewoon" jubelde bondscoach Rob Ehrens, die op 17 juli na het prestigieuze CHIO van Aken zijn olympische ploeg bekendmaakt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen, Jur, Wout-Jan en Gerco aan!