Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sporters TeamNL halen Rio-kledingpakket op

Sporters TeamNL halen Rio-kledingpakket op

Cheer!

ARNHEM - Deze en komende week halen de sporters van TeamNL hun koffers en tassen met kleding voor Rio 2016 op. 

Deel dit artikel op social media

NOC*NSF-suppliers Asics en SuitSupply hebben de uitgebreide pakketten voor de Olympiërs en Paralympiërs samengesteld. De sporters konden op Sportcentrum Papendal meteen ook hun oranje Rio-koffer van Princess in gebruik nemen.

De eerste sporters kwamen dinsdag en woensdag langs om hun kleding op te halen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ranomi en Selena aan!