Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Prestaties Nederlandse Olympische sporters te volgen via unieke postzegels

Prestaties Nederlandse Olympische sporters te volgen via unieke postzegels

RoadToRio

Cheer!

DEN HAAG - Via het postzegelvel ‘Olympische Spelen 2016’ kan iedereen met zijn smartphone het laatste nieuws van Nederlandse medaillewinnaars in Rio ontvangen. De Olympische beachvolleybalsters Sophie van Gestel en Jantine van der Vlist ontvingen vandaag het eerste postzegelvel uit handen van Mark-Jan Pieterse, manager Marketing van PostNL. 

Deel dit artikel op social media

Na het scannen van de barcode op het postzegelvel verschijnen de drie postzegels op de smartphone. Door op de afbeelding van de postzegels te klikken, kom je op de website van TeamNL om het laatste nieuws over de Nederlandse medaillewinnaars te lezen. De Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF vult dagelijks alle content. Uit deze samenwerking is een unieke postzegel ontstaan waarmee iedereen de prestaties van de topsporters kan volgen.

Ambitie zichtbaar in postzegels
Het ontwerp van het postzegelvel straalt de betekenis van sport uit: Ook tijdens de Olympische Spelen winnen we veel met sport in Nederland. Het postzegelvel bestaat uit een gouden, zilveren en bronzen postzegel. Samen vormen zij het podium waarop de drie winnende teams of atleten worden gehuldigd. De gouden postzegel heeft het grootste formaat en het TeamNL-logo is alvast in de medailles geplaatst.

Extra glans
Mark-Jan Pieterse over het postzegelvel: “Met deze postzegeluitgifte geven we de prestaties van onze TeamNL-medaillewinnaars tijdens de Olympische Spelen en Paralympische Spelen extra glans.”
Jantine van der Vlist is verrast door de unieke functie van het postzegelvel: “Geweldig dat je óók via postzegels dagelijks op de hoogte blijft van onze sportprestaties in Rio.”

Verkrijgbaarheid
Op de drie postzegels ‘Olympische Spelen 2016’ staat ‘Nederland 1’, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. Deze postzegels zijn vanaf 18 juli te koop bij alle winkels van Bruna en via collectclub.nl. De Geldigheidstermijn is onbeperkt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sophie en Jantine aan!