Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympische achtervolgingsploeg voor Rio 2016 bekend, Veldt en Wild op omnium

Olympische achtervolgingsploeg voor Rio 2016 bekend, Veldt en Wild op omnium

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – De wielrenunie KNWU heeft voor de baandisciplines omnium en ploegenachtervolging de samenstelling van de selectie voor Rio 2016 aan NOC*NSF voorgedragen. NOC*NSF heeft de voordracht voor uitzending en kwalificatie gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Op de ploegenachtervolging bij de mannen komen Joost van der Burg, Jan Willen van Schip, Wim Stroetinga en Tim Veldt in actie. Veldt gaat ook van start op het omnium. Bij de vrouwen komt Kirsten Wild in actie op het omnium.

Later deze maand wordt nog de ploegensamenstelling van de sprintonderdelen (teamsprint, sprint individueel en keirin) voorgedragen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tim, Wim, Joost en Jan-Willem aan!