Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Max Caldas blikt vooruit op 'zijn' Olympische Spelen

Max Caldas blikt vooruit op 'zijn' Olympische Spelen

Coaching

Cheer!

In 2012 won Max Caladas goud met het Nederlands vrouwenhockeyteam op de Olympische Spelen van Londen. Ook in Rio hoopt hij op het hoogst haalbare, dit keer met de mannen. Een vooruitblik op ‘zijn’ toernooi.

Deel dit artikel op social media

Sinds 1999 is EY Partner in Sport van NOC*NSF en ondersteunt de organisatie de volle breedte van de sport. Talent ontwikkelen, maximaal presteren en ambities waarmaken. De coach speelt daarbij een cruciale rol. Hij of zij is bij uitstek degene die het menselijk potentieel benut om een topprestatie te kunnen neerzetten. Daarom omarmt EY niet alleen de sporters, maar juist ook de coaches.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max aan!