Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten stijgt naar vijfde plaats op Franse Open

Luiten stijgt naar vijfde plaats op Franse Open

RoadToRio

Cheer!

GUYANCOURT - Joost Luiten heeft zijn toppositie op het Franse Open opnieuw verbeterd. Na een ronde van par klom onze landgenoot naar de vijfde plaats, maar zijn achterstand op koploper Thongchai Jaidee liep op van twee naar vijf slagen (-3 om -8). 

Deel dit artikel op social media

Vooraf deelden Jaidee, Rory McIlroy, Brandon Stone, Wang Jeung-Hun en Mikko Ilonen met -5 de koppositie in het toernooi nabij Parijs. Van hen was Jaidee het beste op dreef. De Thai ging rond in -3, was als enige van het veld bogeyvrij en heeft een voorsprong van twee slagen op Wang en McIlroy. 

De Zuid-Koreaan Wang schitterde op de frontnine (-4), maar schutterde op de backnine (+3). De Noord-Ierse nummer vier van de wereld deed het precies andersom met +4 en -5.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!