Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jeroen Dubbeldam vierde in Grote Prijs Falsterbo

Jeroen Dubbeldam vierde in Grote Prijs Falsterbo

Cheer!

FALSTERBO – Jeroen Dubbeldam heeft door als vierde te eindigen in de vijfsterren Grote Prijs van Falsterbo laten zien dat de vorm er is bij zijn paard SFN Zenith N.O.P.. Afgelopen vrijdag waren ze met 0 en 4 strafpunten ook belangrijk voor het team in de FEI Furusiyya landenwedstrijd waarin Nederland derde werd.

Deel dit artikel op social media

Bondscoach Rob Ehrens liet vrijdag nog weten dat de resultaten in de Grote Prijs van Falsterbo voor hem ook belangrijk zijn in zijn keuze voor het Olympische team dat volgende week zondag bekend gemaakt wordt. Jeroen Dubbeldam deed goede zaken met twee foutloze ronden. Dubbeldam is met SFN Zenith N.O.P. de regerend Europees en Wereldkampioen, individueel en met het team. Een plek in het Olympische team past dan ook in de ambitie om voor de tweede maal in zijn loopbaan – eerste keer in Sydney 2000 met De Sjiem – Olympisch kampioen te worden.

Rob Ehrens was tevreden over de prestaties van zijn ruiters. “Jeroen en Zenith, ja dat was gewooon goed. London van Gerco Schröder sprong weer heel goed. Ze overschreden de toegestane tijd met een fractie en dat betekende 1 tijdfout.” Johnny Pals reed een foutloze eerste omloop. “Fernando van Johnny is een paard dat er heel goed ingroeit. Jammer van de twee fouten in de barrage.”

Uitslag Grote Prijs CSIO5* Falsterbo, 1.60m

  1. Rolf Goran Bengtsson (Zwe), Clarimo ASK (v.Clearway), 0 – 0, 43.83 sec
  2. Eduardo Menezes (Bra), Quintol (v.Quintender), 0 – 0, 45.79 sec
  3. Darrah Kenney (Irl), Go Easy de Muze (v.Vigo d’Arsouilles), 0 – 0, 45.85 sec
  4. Jeroen Dubbeldam (Weerselo), SFN Zenith N.O.P. (v.Rash R, 0 – 0, 46.20 sec
  5. Johnny Pals (As), Fernando (v.For Pleasure), 0 – 8, 49.38 sec
  6. Gerco Schröder (Tubbergen), Glock’s London N.O.P. (v.Nabab de Reve), 1
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen aan!