Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hoe bereidt Giovanni Guidetti de volleybaldames voor op Rio?

Hoe bereidt Giovanni Guidetti de volleybaldames voor op Rio?

Coaching

Cheer!

Voor het eerste sinds 1996 hebben de volleybaldames zich weer geplaatst voor de Olympische Spelen. Drijvende kracht achter het succes is coach Giovanni Guidetti. Hoe gaat hij ervoor zorgen dat het team ook in Rio weet te pieken?

Deel dit artikel op social media

Sinds 1999 is EY Partner in Sport van NOC*NSF en ondersteunt de organisatie de volle breedte van de sport. Talent ontwikkelen, maximaal presteren en ambities waarmaken. De coach speelt daarbij een cruciale rol. Hij of zij is bij uitstek degene die het menselijk potentieel benut om een topprestatie te kunnen neerzetten. Daarom omarmt EY niet alleen de sporters, maar juist ook de coaches.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Giovanni aan!