Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hoe benut Sebastiaan Verschuren de wetenschap in zijn training?

Hoe benut Sebastiaan Verschuren de wetenschap in zijn training?

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - Olympisch zwemmer Sebastiaan Verschuren traint met een zogenoemde accelerometer in zijn zwembroek. Hiermee worden tijdens het zwemmen diverse data geregistreerd, zodat hij zijn training beter kan analyseren. Trainer Sander Ganzevles geeft een toelichting.

Deel dit artikel op social media

-

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sebastiaan aan!