Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers nipt te sterk voor België in oefenduel

Hockeyers nipt te sterk voor België in oefenduel

RoadToRio

Cheer!

DUSSELDORF - De Nederlandse hockeyers zijn een oefentoernooi in Duitsland donderdag begonnen met een kleine overwinning. Het eerste duel in Düsseldorf in het toernooi om de Ergo Masters tegen België eindigde in 3-2.

Deel dit artikel op social media

Mink van der Weerden, die zijn honderdste interland speelde, besliste de wedstrijd kort voor tijd door een strafcorner te benutten. De twee andere Nederlandse doelpunten kwamen op naam van Mirco Pruyser en Bob de Voogd.

Groot-Brittannië en Duitsland zijn de komende dagen in Düsseldorf de overige tegenstanders van Oranje, dat vorige week in Cork twee zeges op Ierland boekte in oefenwedstrijden: 5-0 en 7-2.

Het Nederlands elftal vertrekt over tien dagen naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Valentin, Robbert, Sander, Seve, Mink, Bob, Jeroen, Mirco, Rogier, Billy, Glenn, Robert, Sander, Jorrit, Hidde, Jaap en Max aan!