Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Herlings ook oppermachtig op Open NK motocross

Herlings ook oppermachtig op Open NK motocross

Cheer!

Jeffrey Herlings heeft de Nederlandse titel gewonnen bij het ONK motocross.

Deel dit artikel op social media

Herlings domineert dit seizoen in de MX2-klasse, hij won 23 van de 24 manches in de strijd om het wereldkampioenschap. Maar Herlings rijdt ook graag in Emmer-Compascuum voor eigen publiek. "Voor de fans is het mooi om mij te zien rijden."

"Het Nederlands kampioenschap is redelijk klein, maar we hebben maar twee grands prix in Nederland. Dus ik ben er graag bij", zegt Herlings, die ook in Drenthe beide manches op zijn naam schreef.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!