Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Henk Groener over de voorbereiding van de handbaldames

Henk Groener over de voorbereiding van de handbaldames

Coaching

Cheer!

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een Nederlands handbalteam zich heeft geplaatst voor het olympisch toernooi. De handbaldames hebben tijdens het WK al laten zien dat ze tot grootse prestaties in staat zijn. Coach Henk Groener bespreekt de voorbereiding van zijn ploeg.

Deel dit artikel op social media

Sinds 1999 is EY Partner in Sport van NOC*NSF en ondersteunt de organisatie de volle breedte van de sport. Talent ontwikkelen, maximaal presteren en ambities waarmaken. De coach speelt daarbij een cruciale rol. Hij of zij is bij uitstek degene die het menselijk potentieel benut om een topprestatie te kunnen neerzetten. Daarom omarmt EY niet alleen de sporters, maar juist ook de coaches

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Henk aan!