Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Golfer Joost Luiten naar Rio 2016

Golfer Joost Luiten naar Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Joost Luiten heeft voldaan aan de kwalificatie-eisen voor deelname aan de Olympische Spelen. NOC*NSF heeft de voordracht voor kwalificatie en uitzending van de golffederatie NGF gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Luiten kwalificeerde zich op basis van zijn positie op de Olympic Golf Rankings per 12 juli jl. De golfer stond 22ste op de geschoonde lijst en 65ste op de ongeschoonde lijst. Als eis voor Rio 2016 geldt een plats boj de beste 36 (geschoond) en de beste 100 (ongeschoond).

Het golftoernooi van Rio start op 11 augustus.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!