Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Eremetaal is het einddoel voor Daniël Knibbeler

Eremetaal is het einddoel voor Daniël Knibbeler

Coaching

Cheer!

Eremetaal is het einddoel. Zowel voor Epke Zonderland als voor het turnteam. Want ja, voor het eerst sinds 1928 hebben de Nederlandse turnheren zich als team geplaatst voor de Olympische Spelen. Hoe werkt coach Daniël Knibbeler toe naar deze belangrijke wedstrijden?

Deel dit artikel op social media

Sinds 1999 is EY Partner in Sport van NOC*NSF en ondersteunt de organisatie de volle breedte van de sport. Talent ontwikkelen, maximaal presteren en ambities waarmaken. De coach speelt daarbij een cruciale rol. Hij of zij is bij uitstek degene die het menselijk potentieel benut om een topprestatie te kunnen neerzetten. Daarom omarmt EY niet alleen de sporters, maar juist ook de coaches

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daniel en Epke aan!