Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brons voor Bonevacia op 400 meter

Brons voor Bonevacia op 400 meter

RoadToRio

Cheer!

Liemarvin Bonevacia heeft bij de EK atletiek verrassend brons gewonnen op de 400 meter. De Nederlander lag lang aan de leiding, maar uiteindelijk werd het brons. De Brit Marty Rooney verovert goud met 45,29. Zilver is voor de Tsjech Pavel Maslak (45.36). Bonevacia noteert 45,41.

Deel dit artikel op social media

et is de eerste medaille voor Bonevacia op een internationaal titeltoernooi. De Nederlandse recordhouder had een prima start en had na het uitkomen van de laatste bocht nog zicht op de titel. Rooney en Maslak, tweevoudig wereldkampioen indoor, kwamen uiteindelijk nog voorbij. Rooney verdedigde in Amsterdam zijn titel.

Voor Nederland is het derde EK-medaille. Eerder won Churandy Martina de 100 meter en pakte verspringer Ignisious Gaisah brons. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Liemarvin aan!