Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Enrico Lacruz naar Olympische Spelen

Bokser Enrico Lacruz naar Olympische Spelen

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Enrico Lacruz heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016. NOC*NSF heeft de voordracht van de boksbond NBB voor kwalificatie en uitzending gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Lacruz zegevierde tijdens het Olympisch kwalificatietoernooi in Baku in juni jl. in de klasse tot 60 kg. Met de zege voldeed de bokser ruimschoots aan de internationale eis voor Rio 2016. De op deze prestatie gebaseerde voordracht van de boksbond is door NOC*NSF gehonoreerd.

Lacruz is daardoor de derde Nederlandse bokser die tijdens Rio 2016 in actie zal komen. Eerder kwalificeerden Peter Müllenberg en Nouchka Fontijn zich.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico aan!