Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilster Bouwmeester neemt de leiding in Weymouth

Zeilster Bouwmeester neemt de leiding in Weymouth

RoadToRio

Cheer!

WEYMOUTH - Zeilster Marit Bouwmeester heeft bij de wereldbekerwedstrijden op het water bij Weymouth de leiding genomen in de Laser Radial. De Nederlandse eindigde in de enige race die vrijdag werd gevaren als tweede. Dat was voldoende om de Chinese olympisch kampioene Lijia Xu van de eerste plaats te verdringen.

Deel dit artikel op social media

De zeilers hadden op het olympische water van 2012 vrijdag last van matige wind. Pas aan het einde van de middag kon Bouwmeester nog een keer het water op een race te zeilen. Afrodite Kyranakou en Anneloes van Veen finishten als dertiende in vierde race van de 470-klasse. Daardoor zakte het duo naar de achtste plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marit, Afrodite en Anneloes aan!