Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zanger Nielson schrijft motivatiesong voor TeamNL

Zanger Nielson schrijft motivatiesong voor TeamNL

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - Zanger Nielson heeft een speciaal lied geschreven voor de Nederlandse sporters die meedoen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Sportkoepel NOC*NSF heeft het nummer 'Hoogste Versnelling' omgedoopt tot 'motivatielied' voor de olympiërs. 

Deel dit artikel op social media

Het lied is donderdag uitgebracht op Olympic Day, een feestelijke dag ter ere van het ontstaan van de moderne Olympische Spelen. 

Bekijk hier de clip:

"De inspiratie om ‘Hoogste Versnelling’ te schrijven heb ik twee jaar geleden opgedaan tijdens de Winterspelen in Sotsji, waar ik de eer had om in het Holland Heineken House op te treden. De energie die de olympische sporters mij gaven en de kracht die zij uitstraalden hebben zoveel indruk op mij gemaakt dat ik hier een liedje over wilde schrijven. Zij laten zien dat als je iets wil bereiken - bijvoorbeeld in de sport die je beoefent - je hier zelf verantwoordelijk voor bent en je gas moet geven in de hoogste versnelling'', aldus Nielson.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!