Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volleybalsters beginnen World Grand Prix met nederlaag tegen Rusland

Volleybalsters beginnen World Grand Prix met nederlaag tegen Rusland

RoadToRio

Cheer!

KALININGRAD - De Nederlandse volleybalsters hebben de openingswedstrijd van de World Grand Prix tegen Rusland verloren. De ploeg van bondscoach Giovanni Guidetti moest in Kaliningrad met 3-1 buigen voor het gastland: 25-22, 20-25, 25-20 en 25-16.

Deel dit artikel op social media

Rusland bleek opnieuw een maatje te groot voor Oranje. Op het EK van vorig jaar in eigen land moesten de vrouwen van Guidetti in de finale diep buigen voor de Russinnen. Op het olympisch kwalificatietoernooi in Ankara zat Rusland de Nederlandse ploeg opnieuw dwars in de eindstrijd.

Oranje promoveerde vorig jaar naar de hoogste afdeling van de World Grand Prix. Twaalf landen strijden om een plek bij de Final Six van volgende maand in Thailand.

Oranje speelt zaterdag tegen Turkije, zondag is België de tegenstander in Kaliningrad. Volgende week staan drie wedstrijden in Bari (Italië) op het programma, een week later gaat Oranje naar Hongkong.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Yvon, Lonneke, Laura, Kirsten, Nicole, Quinta, Judith, Anne, Manon, Femke, Maret, Giovanni, Celeste, Debby, Myrthe en Robin aan!