Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van den Berg, Dielemans en Van der Ven naar Rio 2016

Van den Berg, Dielemans en Van der Ven naar Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Recurveschutters Sjef van den Berg, Mitch Dielemans en Rick van der Ven hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016. NOC*NSF heeft de voordracht voor uitzending van de handboogbond (NHB) gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

De handboogschutters hadden zich in juli 2015 met een zesde plaats op de WK outdoor al gekwalificeerd voor het olympische recurvetoernooi voor landenteams en mochten derhalve drie schutters afvaardigen. Van den Berg, Dielemans en Van der Ven zijn na een interne procedure van de NHB uit de bus gekomen om die plaatsen in te vullen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sjef, Mitch en Rick aan!