Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Turnster Van Klaveren mist Spelen

Turnster Van Klaveren mist Spelen

RoadToRio

Cheer!

BEEKBERGEN - Noël van Klaveren zal zeker geen deel uitmaken van de Nederlandse turnploeg op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De 20-jarige turnster is onvoldoende hersteld van een enkelblessure en kan daarom niet in actie komen op de NK turnen aankomend weekend in Rotterdam.

Deel dit artikel op social media

Op de NK had Van Klaveren zich kunnen kwalificeren voor het Nederlandse olympische team, maar de turnster wil geen risico's nemen voor de toekomst. Daardoor moet ze de Spelen dus ook uit haar hoofd zetten. Eerder meldde Lisa Top zich met een knieblessure af voor de Olympische Spelen.

Kanshebster

Van Klaveren was een grote kanshebster op een plaats in het Nederlandse team. In 2013 behaalde ze zilver op het onderdeel sprong bij de EK, maar daarna volgde veel blessureleed en was ze anderhalf jaar uit de roulatie omdat haar vader ernstig ziek was. Op de EK vorig jaar eindigde ze net naast het podium op sprong.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Noël aan!