Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Triatlete Klamer ruikt aan het podium

Triatlete Klamer ruikt aan het podium

RoadToRio

Cheer!

LEEDS - Rachel Klamer heeft het smetje van haar mislukte EK ietwat weggepoetst met de zevende plaats in de triatlon van Leeds. Onze landgenote moest in de World Series-wedstrijd 1 minuut en 51 seconden toegeven op de winnares.

Deel dit artikel op social media

Klamer viel eind mei op de EK uit met een lekke band en was gebrand op een goede prestatie. De enige Nederlandse deelnemer aan de olympische triatlon zat de gehele race voorin, maar een podiumplek bleek toch te hoog gegrepen.

Amerikaanse zege

Winnares Gwen Jorgensen maakte, zoals zo vaak, het verschil op de afsluitende 10 kilometer hardlopen. Na de 40 kilometer fietsen zat de Amerikaanse zelfs nog achter Klamer, maar aan haar tijd van 33.29 op de 10 kilometer kon niemand tippen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rachel aan!