Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Smolders beste Nederlandse springruiter in Rotterdam

Smolders beste Nederlandse springruiter in Rotterdam

Cheer!

ROTTERDAM - Springamazone Luciana Diniz heeft de Grote Prijs van Rotterdam op haar naam geschreven. In de barrage ging de 45-jarige Portugese met de 12-jarige merrie Fit For Fun als snelste rond van de acht foutloze combinaties.

Deel dit artikel op social media

De Nederlanders lieten zich bij het CHIO van Rotterdam eveneens van hun goede kant zien. Achter de Amerikaan Kent Farrington werd Harrie Smolders met Emerald gedeeld derde. Marc Houtzager en Gerco Schröder bleven ook foutloos, maar waren niet snel genoeg en werden zesde en zevende. Leopold van Asten werd na drie springfouten vijftiende.

Gebroken teugels

Jeroen Dubbeldam, die toppaard Zenith op stal had gelaten, haalde met Carusso ook de barrage. De wereldkampioen van 2014 moest daarin de strijd staken nadat hij de teugels van zijn paard had gebroken.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Harrie, Marc, Gerco en Leopold aan!