Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Smith gooit EK-limiet in Claremont

Smith gooit EK-limiet in Claremont

RoadToRio

Cheer!

Discuswerper Rutger Smith heeft bij wedstrijden in het Amerikaanse Claremont voldaan aan de limiet voor de EK atletiek in Amsterdam. Hij kwam tot een afstand van 63,37 meter, de limiet was 62,81 meter.

Deel dit artikel op social media

"Er zit zoveel meer in. Door een blessure afgelopen maand miste ik wat ritme", zei Smith na afloop tegen TopatletiekLive. Voor de olympische limiet moet de Nederlander de grens van 65 meter nog passeren.

De EK hebben van 6 tot en met 10 juli plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rutger aan!