Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rojer al uitgeschakeld in mannendubbel

Rojer al uitgeschakeld in mannendubbel

RoadToRio

Cheer!

LONDEN - Het ene jaar Wimbledon is het andere niet, heeft Jean-Julien Rojer ondubbelzinnig ervaren. Pakte hij aan de zijde van de Roemeen Horia Tecau in 2015 nog in Londen zijn eerste grandslamtitel in het dubbelspel, dit jaar houdt het avontuur al na één ronde op.

Deel dit artikel op social media

Het duo Rojer/Tecau was als vierde geplaatst in het mannendubbel, maar kon die status tegen het Brits/Canadese koppel Jonathan Marray/Adil Shamasdin niet waarmaken: 2-6, 6-7 (3).

Marray won al eens een hoofdprijs op Wimbledon. In 2012 werd hij de eerste Brit sinds 1936 die met de mannendubbeltitel aan de haal ging. Hij won toen samen met de Deen Frederik Nielsen in de eindstrijd van Tecau en de Zweed Robert Lindstedt. Onderweg had het met een wildcard toegelaten koppel ook al Rojer en diens partner Aisam-ul-Haq Qureshi geklopt.

Koolhof/Middelkoop

Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop overleefden de eerste schifting wel. De Nederlanders versloegen de Wit-Rus Aleksander Boeri en de Slowaak Igor Zelenay in drie sets: 6-3, 3-6, 6-3.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jean-Julien aan!