Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympische wielerbaan in Rio moet eind juni klaar zijn

Olympische wielerbaan in Rio moet eind juni klaar zijn

RoadToRio

Cheer!

De olympische wielerbaan in Rio de Janeiro gaat aan het einde van deze maand eindelijk open, zo beloofde voorzitter Carlos Nuzman van het Braziliaanse organisatiecomité donderdag aan het bestuur van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). 

Deel dit artikel op social media

De aanleg van het velodrome heeft vanwege allerlei problemen maanden vertraging opgelopen.

Een olympisch testevent op de nieuwe baan in Rio werd eerst een paar keer uitgesteld en uiteindelijk zelfs geschrapt, omdat het plaatsen van de houten vloer grote vertraging opliep.

De burgemeester van Rio de Janeiro greep onlangs in en nam een ander bedrijf in de hand, die het project moet afmaken. ''Eind juni kunnen de baanwielrenners gaan trainen'', beloofde Guzman. ''De burgemeester van Rio heeft beloofd dat de baan daar dan klaar voor is.''

De tijd dringt, want de Spelen beginnen over twee maanden. Het baanwielrennen wordt in de tweede week gehouden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wim, Nils, Jeffrey, Roy, Kirsten, Roy, Peter, Matthijs, Theo, René, Hugo, Dion, Jenning, Tim, Shanne, Elis, Joost, Jabik-Jan en Laurine aan!