Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nieuwe kans voor Bertens en Haase op Wimbledon

Nieuwe kans voor Bertens en Haase op Wimbledon

RoadToRio

Cheer!

LONDEN - Kiki Bertens en Robin Haase hopen na een dag uitstel door regen donderdag wel in actie te komen op Wimbledon. De weersomstandigheden in Londen lieten tennis in de buitenlucht woensdag niet toe.

Deel dit artikel op social media

Bertens neemt het in de tweede ronde van het Grand Slam-toernooi op tegen Mona Barthel.

Bertens' partij staat als tweede gepland op baan zes. Bertens, die op Roland Garros tot de halve finale reikte, staat hoger op de wereldranglijst dan haar Duitse tegenstandster.

Haase staat op baan tien als tweede partij geprogrammeerd. Hij treft de Amerikaan Jack Sock. De twee troffen elkaar vorige maand ook al op Roland Garros; de Amerikaan won de partij na vijf sets.

Igor Sijsling, de derde Nederlander die zich kwalificeerde voor het enkelspeltoernooi, werd woesndag uitgeschakeld. Hij verloor in drie sets van de Tsjech Jiri Vesely: 6-2, 6-4 en 7-6 (7). De partij was dinsdag al gestart, maar kon toen door de regen niet worden afgemaakt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki en Robin aan!