Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Net geen stunt degenschermers op EK in Polen

Net geen stunt degenschermers op EK in Polen

RoadToRio

Cheer!

TORUN - De Nederlandse degenschermers hebben bij de EK in het Poolse Torun net niet voor een stunt gezorgd in de teamwedstrijd. Oranje leed in de achtste finales een eervolle 40-42 nederlaag tegen het als eerste geplaatste Frankrijk. 

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse ploeg bestond uit Bas Verwijlen, Tristan Tulen en David van Nunen. Titelhouder Frankrijk trad aan met kersvers Europees kampioen Yannick Borel, Daniel Jerent en Gauthier Grumier. 

Nederland maakte het de Fransen knap lastig. Oranje won vijf van de negen partijen (Verwijlen boekte drie zeges), maar omdat de nederlagen ruim waren, trok het toch aan het kortste eind. In de finale versloeg Frankrijk Italië.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bas aan!