Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse turners niet naar Turkije na aanslag in Istanbul

Nederlandse turners niet naar Turkije na aanslag in Istanbul

RoadToRio

Cheer!

BEEKBERGEN - De Nederlandse turners doen dit weekend niet mee aan de internationale wedstrijd om de World Challenge Cup in het Turkse Mersin. Aanleiding is de aanslag in Istanbul, meldt de Nederlandse gymnastiekunie.

Deel dit artikel op social media

Yuri van Gelder (ringen), Anthony van Assche (ringen), Boudewijn de Vries (voltige en rek) en Glenn Smink (vloer, voltige en sprong) zouden namens Nederland meedoen in Turkije.

Het viertal zou woensdag vertrekken naar Istanbul, en vanaf daar doorvliegen naar de luchthaven van Adana.

Epke Zonderland zou ook meedoen in Mersin. De Friese olympisch kampioen rekstok meldde zich af omdat hij nog onvoldoende hersteld is van de griep, die hem afgelopen weekeinde dwong tot opgave in de NK.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Epke en Yuri aan!