Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Motorcrosser Herlings stap dichter bij wereldtitel na elfde seizoenszege

Motorcrosser Herlings stap dichter bij wereldtitel na elfde seizoenszege

Cheer!

Motorcrosser Jeffrey Herlings is zondag weer een stap dichter bij zijn derde wereldtitel in de MX2 gekomen. De Brabander was ook in de Grand Prix van Groot-Brittannië ongenaakbaar en boekte zijn elfde seizoenszege.

Deel dit artikel op social media

Hoewel de 21-jarige Herlings een matige kwalificatie reed op zaterdag, was hij zondag in beide manches onnavolgbaar op zijn KTM-crossmotor.

De Fransman Dylan Ferrandis (Kawasaki) eindigde in beide heats op ruim twintig seconden als tweede. Brian Bogers (KTM) eindigde op het circuit van Matterley Basin keurig als achtste.

In het WK heeft Herlings 547 punten verzameld; hij wist dit seizoen pas één manche niet te winnen. De Zwitser Jeremy Seewer (Suzuki) staat tweede met 399 punten. Bogers is de nummer tien met 175 punten.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!