Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Motorcrosser Herlings ook in Frankrijk oppermachtig

Motorcrosser Herlings ook in Frankrijk oppermachtig

Cheer!

Met wederom zeges in beide manches heeft motorcrosser Jeffrey Herlings zondag de Grand Prix van Frankrijk gewonnen in de MX2-klasse.

Deel dit artikel op social media

Het betekende zijn tiende GP-zege dit seizoen en de 57e uit zijn loopbaan.

Herlings moest zondag twee keer in de achtervolging. In de eerste manche pakte hij de leiding een paar ronden voor het einde, om met ruim vijf seconden voorsprong op de Fransman Benoit Paturel te finishen.

Ook in de tweede race verloor de Brabander enkele posities bij de start. Na een inhaalrace liet hij de Brit Max Anstie net achter zich.

Herlings is superieur op weg naar zijn derde wereldtitel. Hij verloor dit seizoen slechts één manche en heeft na tien Grands Prix 497 punten verzameld, 134 meer dan nummer twee Jeremy Seewer. In dit tempo kan de 21-jarige KTM-rijder zich al in augustus verzekeren van de wereldtitel.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!