Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Maureen Koster stelt teleur in Stockholm

Maureen Koster stelt teleur in Stockholm

RoadToRio

Cheer!

Maureen Koster heeft bij de Diamond League-wedstrijden in een regenachtig Stockholm niet kunnen overtuigen op de 1.500 meter. Met een tijd van 4.07,24 kwam ze niet verder dan de tiende tijd. 

Deel dit artikel op social media

Koster had zich in de voorlaatste ronde keurig voor in de groep genesteld. In de laatste 400 m zakte de 24-jarige Goudse echter ver weg. De winst ging verrassend naar de Poolse Angelika Cichocka in een tijd van 4.03,25. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maureen aan!