Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luxemburgse Majerus troeft Vos af in sprint

Luxemburgse Majerus troeft Vos af in sprint

Cheer!

De eerste rit in de vijfdaagse Ronde van Groot-Brittannië is gewonnen door Christine Majerus. De Luxemburgse kampioene van de Nederlandse formatie van Boels-Dolmans zegevierde in Norwich in de massaspurt. Marianne Vos, die in 2014 de eindzege voor zich opeiste in deze WorldTour-wedstrijd, kwam als tweede over de meet.

Deel dit artikel op social media

In de onrustige rit over 132 kilometer waren de ontsnappingspogingen aan de orde van de dag. Lucinda Brand was een van de aanvalslustigen, maar zij wist niet vooruit te blijven. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marianne aan!