Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten stijgt naar zesde plaats in Pulheim

Luiten stijgt naar zesde plaats in Pulheim

Cheer!

Golfer Joost Luiten heeft een goede tweede dag beleefd op het BMW International Open in het Duitse Pulheim. De 30-jarige Bleiswijker ging vrijdag rond in 67 slagen, vijf onder par.

Deel dit artikel op social media

Luiten steeg daarmee van de 26e naar de zesde plaats in de algemene rangschikking. Hij noteerde vijf birdies en een eagle. Daar tegenover stonden twee bogeys.

Luiten komt op een totaal van 137 slagen na twee dagen, vier meer dan het leidende trio Raphaël Jacquelin, Henrik Stenson en Kiradech Aphibarnrat. Laatstgenoemde Thai liet met een rondgang van 64 slagen de beste prestatie van de dag noteren.

Luiten zag nog voldoende verbeterpunten. "Ik wil op de een of andere manier te hard slaan met de driver'', zei de Nederlander op zijn website. "Ik sta er nu goed voor, maar als ik zondag tot het einde bovenin mee wil doen, moet ik mijn driver beter onder controle krijgen.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!