Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten klimt naar vijfde plaats in Lyoness Open

Luiten klimt naar vijfde plaats in Lyoness Open

RoadToRio

Cheer!

ATZENBRUGG - Joost Luiten heeft nog steeds uitzicht op een goed resultaat in het Lyoness Open. De Rotterdammer liep vrijdag de tweede ronde van het toernooi in 71 slagen en klom naar de gedeelde vijfde positie van het klassement.

Deel dit artikel op social media

Luiten moet in het weekeinde drie slagen goedmaken op de Fransman Grégory Bourdy en Zander Lombard uit Zuid-Afrika. Het tweetal voert de ranglijst aan met 137 slagen.

Luiten bewaart goede herinneringen aan het toernooi in het Oostenrijkse Atzenbrugg, dat hij drie jaar geleden op zijn naam schreef.

De Nederlander wil het Lyoness Open opnieuw winnen. Alleen dan, of wanneer hij tweede wordt en die positie niet hoeft te delen, mag de nummer 69 van de wereldranglijst volgende week aan het US Open deelnemen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!