Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten houdt zicht op eindzege bij Lyoness Open

Luiten houdt zicht op eindzege bij Lyoness Open

RoadToRio

Cheer!

ATZENBRUGG - Golfer Joost Luiten strijdt zondag mee voor de overwinning op het Lyoness Open. De Rotterdammer liep zaterdag de derde ronde van het toernooi in 68 slagen en blijft daardoor gedeeld vijfde in het klassement.

Deel dit artikel op social media

Het verschil met klassementsleider Zander Lombard uit Zuid-Afrika is nog steeds drie slagen. Lombard voert de ranglijst aan met 205 slagen.

Luiten bewaart goede herinneringen aan het toernooi in het Oostenrijkse Atzenbrugg, dat hij drie jaar geleden op zijn naam schreef.

De Rotterdammer wil het Lyoness Open winnen. Alleen dan, of wanneer hij tweede wordt en die positie niet hoeft te delen, mag de nummer 69 van de wereldranglijst volgende week aan het US Open deelnemen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!