Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Lacruz op OKT tegen Gomez, Van der Pas treft Cavallaro

Lacruz op OKT tegen Gomez, Van der Pas treft Cavallaro

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Enrico LaCruz treft op het OKT in Bakoe de Angolees Pedro Manuel Gomes. Max van der Pas opent tegen Salvatore Cavallaro.

Deel dit artikel op social media

LaCruz komt zaterdag voor het eerst in actie in de lichtgewichtklasse tot 60kg. Zijn tegenstander Gomes heeft er al een ronde opzitten. De Angolees versloeg in de eerste ronde de Poolse kampioen  Mateusz Polski met 3-0. 

Max van der Pas start in het middengewicht (tot 75kg) zijn OKT maandag tegen de Italiaan Cavallaro. De tegenstander van Roy Korving (3) in de klasse tot 91kg komt uit de partij tussen de Togolees Kevin Prudence Kuadjovi en de Nieuw-Zeelander David Kieran Nyika. Korving verschijnt maandag in de ring.

In de klassen van LaCruz en Van der Pas verdienen de beste vijf boksers een quotumplaats voor Rio, in de klasse van Korving de kampioen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max, Enrico en Roy aan!