Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Lacruz bokst als eerste Nederlander op OKT

Lacruz bokst als eerste Nederlander op OKT

RoadToRio

Cheer!

BAKU - Van de drie Nederlandse boksers op het Olympisch kwalificatietoernooi in Baku komt Enrico Lacruz (-60kg) als eerste in actie. Hij treft zaterdag de winnaar van de partij tussen Mateusz Tomasz Polski (Polen) en Pedro Manuel Gomes (Angola). Dat blijkt uit de loting die vandaag plaatsvond in de Azerbeidzjaanse hoofdstad.

Deel dit artikel op social media

Max van der Pas (-75kg) en Roy Korving (-91kg) komen maandag voor het eerst in de ring. Van der Pas bokst dan tegen de winnaar van het duel tussen Salvatore Cavallaro (Italie) en Onder Spital (Turkije). Roy Korving komt uit tegen de winnaar van de partij David Nyika (Nieuw Zeeland)-Kevin Kuadjovi (Togo).

Het OKT is de laatste kans voor het trio om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Peter Mullenberg, ook aanwezig in Baku om te trainen, en Nouchka Fontijn hebben zich eerder gekwalificeerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico, Max en Roy aan!