Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Eerste World Tour-goud judoka Korrel

Eerste World Tour-goud judoka Korrel

RoadToRio

Cheer!

BOEDAPEST - Michael Korrel heeft bij het grandpixtoernooi in Boedapest in de klasse tot 100 kilogram zijn eerste gouden medaille op de World Tour veroverd.

Deel dit artikel op social media

De winnaar van brons op de WK van 2015 klopte de Oezbeek Soyib Koerbonov met een golden score (waza-ari). Korrel had in de halve eindstrijd met ippon gewonnen van de Jelchan Mammadov, de Azerbeidzjaanse wereldkampioen van 2013.

Brons Stevenson

Bij de vrouwen werd Karen Stevenson in de klasse tot 78 kilogram in de halve finales met ippon geklopt door de Amerikaanse Kayla Harrison, de olympisch kampioene van 2012. Stevenson pakte daarna echter brons door de Française Sama Camara met ippon te verslaan.

In de klasse tot 70 kilogram werd Sanne van Dijke vijfde nadat in het duel om brons Maria Perez uit Puerto Rico met ippon te sterk was gebleken.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Michael en Sanne aan!