Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brouwer/Meeuwsen verliest finale in Hamburg

Brouwer/Meeuwsen verliest finale in Hamburg

RoadToRio

Cheer!

HAMBURG - Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn er in Hamburg niet in geslaagd het majortoernooi te winnen. De Nederlandse beachvolleyballers bogen in de finale in twee sets (29-27, 21-12) voor de Amerikanen Nick Lucena en Phil Dalhausser.

Deel dit artikel op social media

In de eerste set kregen Brouwer en Meeuwsen vier setpunten, maar toch raakten ze in de slotfase het initiatief kwijt. Lucena en Dalhausser sloegen op hun vijfde setpunt toe. Daarna kwam het Nederlandse duo snel op achterstand, waarna Lucena en Dalhausser hun derde zege van het jaar opeisten.

Tevreden

"De eerste set was goed, maar niet goed genoeg. In de tweede set gingen we minder serveren en waren we niet geconcentreerd genoeg meer, dat was een mentaal aspect'', erkende Brouwer, die toch tevreden terugkijkt op de afgelopen week. "Over het hele toernooi hebben we goed gespeeld en enkele goede krakers gewonnen."

De laatste grote zege van Brouwer en Meeuwsen dateert van exact een jaar geleden: het majortoernooi in het Kroatische Porec. Vorige week werd het Nederlands duo vierde op het EK in het Zwitserse Biel.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander en Robert aan!