Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Korving nog in de race voor Rio

Bokser Korving nog in de race voor Rio

RoadToRio

Cheer!

BAKU - Bokser Roy Korving (91 kg) blijft het goed doen op het Olympisch kwalificatietoernooi in Baku (Azerbeidjan). De Nederlander won donderdagavond met overtuigende cijfers van 3-0 (drie maal 30-27) van de Nigeriaan Wesley Apochi.

Deel dit artikel op social media

De zwaargewicht plaatste zich daarmee voor de halve finales. Daarin komt hij uit tegen Julio Cesar Castillo Torres uit Ecuador. In zijn klasse moet de Zuid-Hollander als eindwinnaar eindigen om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Roy aan!