Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens en Rojer/Haase gekwalificeerd voor Rio 2016

Bertens en Rojer/Haase gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Kiki Bertens en Jean-Julien Rojer/Robin Haase zijn gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. NOC*NSF heeft de voordracht voor kwalificatie en uitzending van de tennisbond KNLTB gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Kiki Bertens bezette op 6 juni 2016 de 27ste plaats op de WTA wereldranglijst en voldeed daarmee aan de kwalificatie-eis voor deelname aan het vrouwenenkelspel, die door NOC*NSF op een plaats bij de beste veertig op de ongeschoonde wereldranglijst gesteld was.

Jean-Julien Rojer stond per 6 juni jl. als zevende genoteerd op de ATP/WTA wereldranglijst voor het dubbelspel, waar een plek bij de beste tien vereist was. De KNLTB droeg Robin Haase, de nummer 82 van de wereldranglijst bij het enkelspel, voor als zijn dubbelpartner.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki, Robin en Jean-Julien aan!