Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleybalsters ronde verder richting Rio

Beachvolleybalsters ronde verder richting Rio

RoadToRio

Cheer!

STAVANGER - Met een 2-0 overwinning op Litouwen hebben de Nederlandse beachvolleybalsters in Stavanger de eerste horde genomen op weg naar een ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

Op de Continental Cup, waar één startbewijs te verdienen is, wonnen Jantine van der Vlist en Sophie van Gestel, en Jolien Sinnema en Rimke Braakman hun duels. In de kwartfinale speelt Nederland tegen Italië.

Een ticket voor Rio

Op het olympisch kwalificatietoernooi in Noorwegen spelen landen tegen elkaar. De winnaar van het evenement mag één team afvaardigen naar de Olympische Spelen. Op basis van hun plek op de wereldranglijst gaan Van der Vlist/Van Gestel naar Brazilië als de missie slaagt.

De nummers twee en drie van de Continental Cup krijgen begin juli nog een herkansing op de World Continental Cup in Sotsji waar nog twee olympische startbewijzen klaarliggen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sophie, Jantine, Rimke en Jolien aan!